About

Kuka on Rosa?

26220064_Unknown-22

Liikuntaa, matkustamista, hyvää ruokaa ja muotia rakastava 22-vuotias nuori nainen. Arkipäiviäni täyttää liikunnanohjaajan ammattikorkeakouluopinnot Vierumäellä. Viikonlopuista vietän suurimman osan kotikaupungissani Helsingissä, jossa aika kuluu ystävien, liikunnan ja hyvän ruoan parissa. Liikunnan ja opiskeluiden lisäksi blogissani jaetaan ajatuksia ja vinkkejä trendeistä, vaatteiden kierrättämisestä, nettikirppiksillä shoppailusta ja ihan mun lemppariaiheesta eli matkustelusta.

Liikunnan ja matkustamisen lisäksi myös bloggaamisesta on tullut intohimoni. Day with Rosa -blogia olen kirjoittanut toukokuusta 2017 lähtien. Pääset aikaisempiin postauksiini klikkaamalla tästä. Toivottavasti uusi blogisivu tavoittaa niin vanhat kuin uudetkin lukijat (-:

Maaliskuusta 2018 lähtien olen ollut osana Myprotein Finland-blogia, jonka sisältö täyttyy viikoittain tärkeistä ja mielenkiintoisista aiheista liittyen liikuntaan, terveelliseen ruokavalioon ja lisäravinteisiin. Käy ihmeessä myös kurkkaamassa nämä terveelliset ja liikunnalliset blogipostaukset xx.

Yhteydenotot daywithrosa@gmail.com