Kotitekoiset proteiinipatukat | lakrtisiunelma

IMG_2766-2

Kaupallinen yhteistyö: Myprotein

Kiireisen arjen keskellä törmään usein välipalaongelmaan: jotain terveellistä, nopeeta, helppoa ja proteiinipitoista pitäis syödä, mutta mitä. Kaupan hyllyissä olevat proteiinipatukat usein sisältävät vähän mitä sattuu ja sen lisäks ne on aika kalliita. Just sen takia, mun uusin innostus keittiön puolella onkin kotitekoisten proteiinipatukoiden leipominen. Näiden valmistamiseen tarvitset vain viittä eri ainesosaa (kuutta jos haluat lisätä sekaan vielä vähän BCAA-lisää). Kurkkaa alta resepti ja ota talteen seuraavaa kokkauskertaa varten.

PS. Ens kerralla lupaan kirjoittaa vähän enemmän mun kuulumisistakin. Nyt pari viimeistä postausta liittynyt vain ruokaan, haha. Mutta mikäs siinä, on sekin tärkeä osa mun arkea.

TÄÄ

Mitä tarvitset:

– Kauramaitoa (esimerkiksi Oatlyn kauramaito toimii hyvin)
– 200g isoja kaurahiutaleita
– 85g (noin 2,5dl) Myproteinin heraproteiinijauhetta maussa lakritsi
– 10g (noin 0,5dl) BCAA-jauhetta maussa lakritsi-vadelma
– 150g (noin 1dl) maapähkinävoita
– Hunajaa oman maun mukaan

Resepti:

Kaada 1,25 dl kauramaitoa isompaan kulhoon. Lisää proteiinijauhe ja BCAA-lisä kauramaidon sekaan ja sekoita sileäksi. Kun kauramaito ja proteiinijauhe ovat sekoittuneet, lisää maapähkinävoi ja jatka sekoittamista. Tämän jälkeen lisää sekaan vielä kaurahiutaleet, heitä lusikka sivuun ja jatka seoksen vaivaamista käsin (tässä vaiheessa taikinan pitäisi jo mennä paksuksi ja tahmeaksi).

Lopuksi lisää vielä tilkka hunajaa ja kaada taikina leivinpaperille. Painele leivinpaperin avulla taikinasta haluamasi muotoinen levy. Laita taikinalevy jääkaappiin muutamaksi tunniksi, jonka jälkeen voit leikata levystä haluamasi kokoisia paloja. So easy, so tasty!

IMG_2774-4moi-1

Musta on ihan parasta, että proteiinijauheen (ja sen kautta myös patukoiden) makua voi vaihtaa omien mieltymystensä muikaiseksi. Seuraavalla kerralla aion testata kookoksen ja suklaan makuisia protskupatukoita, nam!

Jos innostuit tästä reseptistä, kannattaa nyt jos koskaan tarttua seuraavaan tarjoukseen. Koodilla MPROSA saat kaikista Myproteinin normaalihintaisista tuotteista -30% alen! Käy kurkkaamassa, mitä kaikkea ihanaa sivuilta löytyy.

IMG_2809

Ja eikun herkuttelemaanja nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä xx Rosa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s