Viikot 26 & 27 | Puhelimen läpi

Processed with VSCO with e3 preset

Näiden parin viikon aikana on tullu nautittua niin aikaisista kuin myöhäisistäkin aamuista, hyvistä treeneistä, ystävien seurasta ja tottakai herkullisesta ruoasta.

En oo oikeen koskaan osannu sanoo, oonko enemmän aamu- vai iltaihminen. Toisaalta rakastan aikaisia aamuja, koska tuntuu, että sillon päivä kestää pidempään ja kerkee tekemään kaikkea. Toisaalta taas rakastan nukkua myöhään,  lähteä “aamusalille” klo 12 aikaan päivästä ja valvoa duunaillen mitä ihmeellisempiä asioita. Oon nyt tullu pienen pohdinnan jälkeen siihen tulokseen, että oon uni-ihminen, haha. Ei väliä onko aikainen aamu vai meneekö illalla myöhään, kunhan saan tarpeeks nukuttua.

Processed with VSCO with e3 preset

Käytiin viime viikolla kurkkaamassa Dallapéninpuiston kirppiksen tarjonaa ja voi vitsi, sieltähän löyty vaikka mitä. Tämä perinteinen puistokirppis järjestetään kesäisin joka sunnuntaina klo 11 eteenpäin. Mun matkaan tarttu 2 eurolla Monkin t-paita, eurolla maksimekko ja 3 eurolla Pull and Bearin pusero. Kuuden euron shoppailut ja kolme uutta vaatetta, ei paha ollenkaan! Jos et vielä siis oo Dallapénin puistokirppikselle eksynyt, kandee ehdottomasti käydä pyörähtämässä. Tästä puistosta jatkettiin matkaa vielä Konepaja Brunon kirppikselle, mutta tällä kertaa sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Tosi kivan oloinen paikka kuitenkin, josta varmasti löytyy yhtä sun toista.

Kirppiskiertelyiden jälkeen suunnattiin nälkäsinä meidän lemppari (ja vakkari) ravintolaan Skifferiin. Ei olis vapaa sunnuntaipäivä voinu paremmin alkaa!

Processed with VSCO with e3 preset

Vaikka alkuviikosta säät on ollu vähä mitä on, onneks silti ollaan saatu nauttia ajoittaisista aurinkoisistakin päivistä. Aina kesäisin yritän treenata mahdollisimman paljon ulkona, koska why not! Talvella sitä kuitenkin tulee treenattua niin paljon sisällä. Mulla olis myös teille yks ihan superhyvä treeni jaettavana, joten valmistautukaa hikoilemaan! Laitan sen blogin puolelle heti, kun vaan saan liikkeet kuvattua (-:

Processed with VSCO with e1 preset

Viime keskiviikkona oli just sattumoisin tän viikon lämpimin päivä. Saatiin mun parhaiden kavereiden kanssa extempore idea lähteä Olavi Uusivirran keikalle Allas Sea Poolille. Ei voi muuta sanoa kuin huh, mikä lavakarisma sillä tyypillä on.

Muuten oikeestaan mun viimeiset kaks viikkoa on kulunu töissä. Kesällä yritän tehdä mahollisimman paljon duunia, että olis myös rahaa tehä kaikkee kivaa. Tai ostella niitä vähän kalliimpia juttuja, joihin ei sit opiskeluiden ohella oo ehkä varaa. Saa nähä, mitä kaikkee kivaa vielä keksin kesän aikana! Tällä hetkellä unelmoin uudesta kamerasta ja parista reissusta. Mutta niistä varmasti lisää myöhemmin.

Kivaa alkavaa viikkoa lukijat, xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s