Sunnuntaifiiliksiä

IMG_2628-5IMG_2586-1IMG_2613-4

En tiiä onko tän kesän alku ollu normaalia opiskeluarkea hektisempi vai miks postausten aikaansaaminen on tuntunu jotenki tosi vaikeelta. Päivittelen tänne kyllä viikottain ja siinä tahdissa aion pysyä, no worries! Välillä vaan tuntuu, että voikun joku vois kirjottaa mulle valmiiksi jotain. Haluisin kertoa teille mielenkiintoista asioita tästä kesästä, mutta nyt ei tunnu elämässä tapahtuvan mitään sen kummoisempaa. Jotenkin kuulostaa ristiriitaiselta.. Elämä on hektistä, mutta ei oo mitään kerrottavaa, haha. Koko kevään oon reissannu paikasta toiseen ja nyt kun viettää vaan sitä tavallista arkea tuntuu, ettei oo mitään ihmeellisempää kerrottavaa. Mut ehkä se on ihan tosi okei.

IMG_2608IMG_2596-2IMG_2736-8

Mistä te haluisitte seuraavaks lukea?
xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s