Yhteistyökuulumisia | Costo & Linktio

IMG_9528-1

Huh, mikä hässäkkä ollu viimeiset kaks viikkoa. Tuntuu, etten oikeestaan oo kerenny edes kunnolla päivittämään blogiin kuulumisia viime aikoina. Tällä viikolla oon ollu yhden päivän vapaalla ja sekin meni kaiken maailman blogi- ja kuvaushommia duunaillessa. Mutta en valita, koska sen verran mahtavia juttuja on luvassa (-: Ja mieltä piristää myös tottakai tää auringon ja lämmön määrä. Tähän mennessä Suomessa on ollu kuulemma jo 19 hellepäivää, kun koko viime kesänä niitä oli yhteensä saman verran, miettikääs sitä!

Vaikka nyt blogin puolella onkin ollut ajoittain hiljaisempaa, ei mun kiinnostus tätä kohtaan oo laskenut hetkeksikään. Lisää innostusta luovat tottakai kaikki mielenkiintoiset yhteistyömahdollisuudet, joista yhtä pääsin tämän viikon perjantaina vihdoin toteuttamaan.

IMG_9530-2

Sain keväällä yhteydenoton uudesta suomalaisesta yrityksestä nimeltä Linktio, jonka tarkoituksena on luoda mobiilissa toimiva kauppapaikka ja shoppailuyhteisö. Linktio-sovelluksen perusidea on siis se, että sen käyttäjät pääsevät itse luomaan sisältöä suomalaisten yritysten tuotteiden ympärille. Luomalla omia ja myyviä videoita, voivat käyttäjät tienata sen kautta rahaa.

Nyt ei enää kauaakaan, kun tän sovelluksen betaversio julkaistaan puhelimien sovelluskaupoissa. H-hetken lähestyessä me Linktio-tiimin apulaiset päästiinkin tutustumaan yhteen sovelluksen yhteistyökumppaniin, tuotemerkkiin nimeltä Costo. Monelle varmasti tää ikoninen tupsuhattu on jo tullutkin tutuksi esimerkiksi kahviloista. Mun mielestä ainakin Ipi Kulmakuppilan työntekijöillä on näitä päässä. Ja parastahan tässä on se, että Coston tuotteiden tuotanto pyritään pitämään mahdollisimman lähellä kuluttajia. Ei siis massatuotantoa jossain toisella puolella maailmaa, vaan yksilöllisiä hattuja ylijäämäkankaista lähellä Suomea. Niin ihana ajatus, josta monen muun merkin tulis ottaa mallia!

IMG_9568-6 kopioIMG_9591-10IMG_9567-5IMG_9574-7IMG_9599-11IMG_9607-12

Mitä mieltä te ootte näistä Coston söpöistä hatuista?
xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s