Myprotein and day with rosa celebrate

IMG_1433-2IMG_1435-3

Kaupallinen yhteistyö: Myprotein

Kirjoittelin tossa kuukaus sitten mun kuulumisista ja blogin puolelle puhaltavista uusista tuulista. Yks näistä on yhteistyö Myproteinin suomenkielisen sivuston kanssa, jonne kirjoittelen viikoittain terveyttä ja liikuntaa käsitteleviä postauksia. Oon ollu tästä jotenkin ihan super innoissani, koska haluun tottakai jatkuvasti kehittyä kirjoittajana.

IMG_1498-5

Hauska ajatella, että noin vuosi sitten alotin bloggaamisen ihan nollasta. Mietin jotenkin ihan liikaa sitä, että voinko lähteä tähän. Eihän mun elämä oo mitään erikoista tai muutenkaan sellaista, että muut siitä jaksaisivat jatkuvasti lukea. Tällaisille ajatuksille pitäis laittaa stoppi heti alkuunsa! Ei todellakaan kannata ajatella, mitä muut miettisivät tai onko juuri sun elämä tarpeeksi mielenkiintoista luettavaa. Day with Rosa -blogista on tullu itelle vähän niin kuin julkinen päiväkirja. Musta on ihanaa palata esimerkiksi aina silloin tällöin lukemaan Tansaniaa käsitteleviä postauksia ja samalla huomata, että onhan ne mun postaukset muitakin lukijoita tavoittanut. Muistakaa siis aina uskoa itseenne ja tehkää just sitä, mikä teistä tuntuu oikeelta (-:

IMG_1568-11

Tässä kuussa onkin ollut paljon aihetta juhlaan: kesäloma alkoi, aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta, Day With Rosa -blogi täytti vuoden ja myös Myprotein on juhlistanut 14-vuotistaivaltaan. Juuri tän juhlakuukauden kunniaksi päätettiin järkätä teille mukava pikku ylläri, jonka kautta pääsette nauttimaan huipputarjouksista Myproteinin sivuilla.

Koodilla MPMROSA saat kassalla 22% loppusummasta pois, joka lisätään myös muiden alennettujen hintojen päälle. Tätä tarjousta ei siis kannata sivuuttaa, koska Myproteinin laajassa valikoimassa on vaikka ja mitä kivaa tilattavaa (ja vielä hyvillä alennuksilla, koska you know, synttäriviikko). Ite hullaannuin niiden sivuilla täysin ja olisin mielelläni tilaillut vaikka ja mitä. Näissä kuvissa mulla on päällä Ignite-malliston trikoot ja urkkaliivit sekä Breeze t-paita.

moimoiIMG_1481-4

Oon ite yleensä tosi “tylsä” mun treenivaatteiden suhteen ja päädyn aina tilailemaan vain mustia alaosia. Nää tuokin kivaa piristystä muiden tummien trikoiden valikoimaan. Ne on myös kivan paksua matskua, eli jokainen näillä housuilla treenaava voi kyykätä salilla ihan rauhassa (if you know what i mean). Breeze t-paidasta tuli ihan mun uus lemppari ja ajattelinkin seuraavaksi tilata sen myös mustana ja pinkkinä. Jos siis jotain mietitte tilaavanne, tilatkaa ainakin tää t-paita!

IMG_1732-9
IMG_1657-8

Muistakaa siis koodi MPMROSA ja hyödyntäkää tuo 22% huippualennus ❤
Ihanaa (ja shoppailuntäyteistä) viikonloppua tyypit, xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s