El Fant | Sunnuntaibrunssi

Ihanaa perjantaita tyypit ❤

Åren ja vuosijuhlien jälkeen koulupäivät on ollu sellasta juoksemista paikasta toiseen, että vasta eilen pääsin taas rauhottumaan blogin ääreen. Pitkien koulupäivien jälkeen oon vaan kaatunu sänkyyn ihan rättiväsyneenä. Tähän väliin siis hyvä palailla viime syksyn brunssihetkeen El Fantissa.

SUNDAY BRUNCH MENU

Fresh Porridge with Berries and Almonds
Smörrebröd of the Day
Scrambled Eggs with Spring Onion
Pesto Marinated Tomatoes and Buffalo Mozzarella
Fried Artichokes
Green salad
New Potatoes & Capres Salad
Brita Cake with Cherries
Fresh Pressed Apple Juice from Åland

28e
Erikoiskahvilla +2e
Cavalla +5e

El Fantin brunssilla pöytään tuodaan ruokaa sen mukaan, kun lautaset tyhjenevät. Jotenkin kivaa vaihtelua buffabrunsseille, joissa tuppaan aina syömään itteni liian täyteen. Ekassa brunssiosuudessa pöytään tuotiin smörrebrödit, jotka oli täytetty salaatilla, punajuurella, porkkanalla ja sipulilla. Kylkeen saatiin vielä mustikkatuorepuuroa, joka oli muuten super nams. Mehua ja Goodio Life kahvia oli tarjolla koko brunssin ajan.

Seuraavan brunssiosuuden tullessa pitikin raivata vähän lisää tilaa pöytään. Tarjolla oli vaikka mitä pientä naposteltavaa: uusia perunoita, salaattia, munakokkelia kevätsipulilla, paistettua artisokkaa ja mozzarellaa. Näistä meidän lemppariksi valikoitui paistetut atrisokat, jotka oli ihan mielettömän hyviä. Siis mullahan tulee nälkä ku kirjotan tätä!

Jälkkäriksi pöytään tuotiin vielä palat kirsikka-britakakkua. Nää mahtu vielä just ja just mahaan, eli nälkä kyllä lähti. Tän jälkeen taisin syödä seuraavan kerran vasta illalla.. Suosittelen kyllä lämpimästi käymään tällä brunssilla, jos ei vielä oo tullu sitä testattua. Eli ei kun nokka kohti El Fantin sunnuntaibrunssia (-:

Tällä hetkellä istuskellaan opiskelukavereiden kans bussissa matkalla kohti Kilpisjärveä, josta varmasti kuulette lisää ens viikon alussa!

xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s