Mitä mulle oikeesti kuuluu nyt

Processed with VSCO with e1 preset

Taisin jossain aiemmassakin postauksessa mainita, miten hektistä mun elämä on ollut Afrikan reissun jälkeen. Kaikki kouluhommat vaan kasaantu ja nyt Suomessa ollessa niistä on ollu vaikee ottaa taas koppia. Kerettiin mun kämppiksen kanssa olla noin 3 viikkoa kotona, kun suunnattiin jo seuraavalle reissulle. Nyt Tansanian ja Åren laskettelureissun jälkeen on aika päivittää blogi ajantasalle siitä, mitä kaikkea oon duunaillu koulun ja näiden reissujen ohella.

IMG_2312-10

Ehkä suurimpana ja isoimpana juttuna on helmikuussa alkanut blogiyhteistyö Myproteinin kanssa (i know, tästä en oo vielä hiiskunut blogin puolella sanaakaan). Se on työllistäny mua aikalailla ja kiireen keskellä en oo muuta kerinnytkään tekemään kuin valmistelemaan postauksia niiden blogin puolelle. Mulle Myprotein ei ollu entuudestaan tuttu ja yllätyinkin siitä, että se on niin Ison-Britannian kuin koko Euroopankin suurin lisäravinnemerkki. Suomenkielisen blogin avulla pyritään lisäämään myös niiden näkyvyyttä täällä pohjoisessa ja mun tehtävänä on kääntää ja kirjoittaa liikunta-aiheisia artikkeleita niiden blogiin kerran viikossa (-: Oon ollu tästä tosi innoissani ja odottanu sitä oikeeta hetkeä, milloin tuoda asia kunnolla esille! Ootan myös innoissani sitä, mitä kaikkea vielä on luvassa tänkin yhteistyön ansiosta.

Käykää ihmeessä kurkkaamassa mun aikaansaannoksia tästä klikkaamalla.

IMG_2147-11

Tän viikon keskiviikkona päästiin myös juhlistamaan ensimmäistä kertaa AMK-opiskelijoiden vuosijuhlia Vierumäellä. Oli jotenki ihana laittautua kerranki kunnolla ja nähä kaikki niin hyvällä fiiliksellä. Yleensä viikot vierähtää vierumäellä kulahtaneissa verkkareissa ja meikittömänä, joten tällaset kunnon juhlat oli ihan superkivaa vaihtelua! Toivottavasti tää säilyy perinteenä myös tuleville opiskelijoille.

moi

Siinä oikeestaan lyhykäisyydessään mitä oon viimeviikkojen ja päivien aikana duunaillu täällä ruudun toisella puolella. Vapuks ajateltiin suunnata opiskelijaporukan kanssa Jyväskylään ja ens viikonloppuna edessä 17 tunnin ajomatka Kilpisjärvelle, jonne lähdetään luokkaretkelle. Tylsää siis ei todellakaan tuu olemaan! Pikku hiljaa alan jo odottamaan kesälomaa ja sitä, että voi rauhottua hetkeks yhdessä kaupungissa. Mut ennen sitä, vielä pari reissua ja kouluhommaa edessä.

Ihanaa perjantaita tyypit xx Rosa

One thought on “Mitä mulle oikeesti kuuluu nyt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s