10 x outoa faktaa minusta

En voi sietää lämpimiä porkkanoita. Mut porkkana kylmilteen maistuu kyllä hyvin!

Pienenä mulla oli ärrävika ja aina kun joku kysy mun nimeä olin “oosa”. Kuinkakohan moni on luullu, että mun nimi on Oosa.

Olinpa vierailla kylässä tai ravintolassa, alan aina syömisen jälkeen järjestelemään astioita pinoihin niin, että ne on helpommin ja nopeemmin siirrettävissä. Oon viettäny liian monta kesää kahvilatyössä.

Palelen todella helposti ja nukun kesät talvet villasukat jalassa. Talvella tähän tulee lisänä vielä villapaitakin.

Oon tanssinu ihan pienestä pitäen ja kaikenlaista on tullut kokeiltua baletista napatanssiin.

En nää oikeestaan mitään ilman laseja tai piilolinssejä. Tästä johtuen oon liian usein niissä tilanteissa, kun joku vilkuttaa mulle ja mä tyytyväisenä takaisin tietämättä kelle oikein vilkuttelen.

Oon välillä tosi vainoharhanen. Niinkun, melkeen kaikissa asioissa. Liiottelen aina päässäni asioita ja vien ne ihan uudelle tasolle. Tästä esimerkkinä, herättiin Barcelonassa kahden mun kaverin kanssa keskellä yötä siihen, että hotellissa porattiin seinää ja tottakai kuviteltiin heti joku kauhutarina tän porauksen syyks. Tän jälkeen öisin nukuttiinkin matkalaukut oven edessä, ettei vaan kukaan poraisi meidän ovesta sisään (like that would’ve helped anything). Näin jälkikäteen tää kuulostaa tosi hölmöltä. Syytän kyllä puoliks mun parasta kaveria, meitä ei sais ikinä jättää kahestaan meidän vainoharhasuusajatusten kans, haha.

Nukahdan melkeinpä aina leffaa katsoessa ja siitä onkin tullu jo ihan yleinen vitsi.

Oon periaatteessa ujo mut en sit kuitenkaan. Alussa saatan helposti olla vähän hiljasempaa seuraa (varsinkin isossa porukassa), mutta kun pääsen alkujännityksestä yli niin ei puheesta meinaa tulla loppua ollenkaan hehe.

Mulla on aina sängyssä vesipullo ihan siltä varalta, jos yöllä sattuis tulee jano. En vaa pysty nukkumaan ilman sitä, vaikka en kyl ikinä herää juomaan öisin.

Millaisia outoja tapoja teillä on?
xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s