Muistathan välillä ottaa myös ihan iisisti?

Processed with VSCO with e3 preset
Elämässä tulee erilaisia hetkiä – välillä hyviä ja tottakai välillä myös niitä huonoja. Oon aina ajatellu et se on ihan hyvä kokee joskus niitä huonoja hetkiä, että osaa arvostaa elämän hyviä hetkiä. Tansanian työharkka tuli ja meni ja arki Suomessa alkoi. Voin suoraa myöntää, ettei se oo ollu kaikista helpointa mulle. Reissun aikana keräänty kauheesti tehtäviä ja jotenki Afrikan rennon elämäntyylin huumassa unohdin täysin tehdä ne. Näin jälkikäteen on kyllä ihana ajatella, miten hetkessä siellä elin. Ei huolia ja murheita tulevasta. En edes osannut ajatella tulevan viikon hommia ja mitä pitäis olla tehtynä! Tavallaan hyvä ja tavallaan huono, koska Suomessahan se kostautu mulle heti.

Tää viikko onkin herättäny paljon ajatuksia, koska stressin keskellä on pitäny pysähtyä miettimään erilaisia rauhoittumisen keinoja. Vielä Tansaniassa ollessa en edes tajunnut, kuinka rentoa ja huoletonta elämä siellä oli. Sen takia kotona arjen keskellä täytyykin muistaa levon ja rentoutumisen merkitys. Toiset rentoutuu lukemalla kirjaa tai treenaamalla, toiset kirjaimellisesti ottaa vaan iisisti. Mulle rauhoittuminen on tosi tärkeetä, mutta en aina vaan meinaa muistaa vaalia sitä. Viikot Vierumäellä kuluu kasaantuneiden kouluhommien parissa ja viikonloppuisin tulee vietettyä aikaa kavereiden kanssa niin paljon, että usein oma aika unohtuu. Muutama päivä sitten mun ystävä pysähty ja sano, että “muistathan Rosa välillä ottaa myös ihan iisisti”. Sen jälkeen tajusin, että nyt jos koskaan täytyy vähän hidastaa tahtia ja ottaa aikaa itselleen.

Päivä kerrallaan koitan saada hommia eteenpäin, mutta jotkut asiat ei vaan tunnu helpottavan! Ja joskus tällaset tuntemukset ja fiilikset on ihan tosi fine. Ei aina tartte olla niin aikaansaava. Sillon on tärkeetä kuunnella omaa kroppaa ja arvostaa sen merkitystä.  Sen takia, omistinkin tän aamun vaan ja ainoastaan mulle. Nukuin pitkään, kävin joogaamassa ja seuraavaks aion vallata sohvan ja avata Netflixin.

Kiireen keskellä muistattehan tekin välillä hengähtää ja pysähtyä?

xx Rosa

d412e3ab-02df-4666-ac7a-3858e51b0036-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s