KUUMA Helsinki | Lauantaibrunssi

IMG_4233-2IMG_4231-1

Viime lauantai lähti käyntiin Kuuman superr maukkaalla aamiaisella Punavuoressa, Albertinkadun ja Pursimiehenkadun kulmassa. Tämä suloinen pieni kahvila tarjoaa maanantaista lauantaihin ”all day breakfast” tyyppisesti 16 euron aamiaiskomboja, jotka saa koota oman maun mukaan rajatuista vaihtoehdoista. Listalta löytyy herkullisia vaihtoehtoja jokaiselle: on avocadoleipää tai croissantia, vihersmoothieta tai chiapuddingia, mehua ja kahvia tai teetä. Itse valitsin mehuksi inkivääri-sitruuna-omenamehun ja voi vitsi, että oli hyvää! Avocadoleipä oli myös todella maukasta ja mikä parasta, kahvia sai santsata niin paljon kuin maistui.

TÄMÄIMG_4251-4IMG_4264-5

Kuuma ei ainakaan tietääkseni ota vastaan pöytävarauksia ja siksi aamiaiselle kannattaakin saapua ilman kiirettä. Me tultiin paikalle lauantaina 30 minuuttia avaamisen jälkeen ja jokainen pöytä oli täpötäynnä nälkäisiä ihmisiä odottamassa omaa aamiaiskomboaan. Kahvila näytti ihan siltä, että se olis ollut jo puoli päivää auki! Puolen tunnin päästä istuttiin kuitenkin jo pöydässä aamiaiskombot omien neniemme alla, eli melko nopeasti päästiin itsekin herkuttelemaan. Tässä vaiheessa kello alkoi kuitenkin olla jo yli 11 ja nälkä oli aivan jäääätävä. Suosittelen siis aamulla nappaamaan kotona jotain pientä, jos jonottamiseen menee aikaa (ainakin lauantaiaamuna siihen kannattaa varautua). Aamiainen oli kuitenkin täyttävä, monipuolinen ja SUPER herkullinen eli nälkäisenä ei tarvitse Kuumasta lähteä (-:

IMG_4236-1IMG_4276-7.jpg

Ja eikun nokka kohti Kuumaa xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s