Tämän talven ne ei niin onnistuneet otokset

Aloin tossa yks päivä selailemaan puhelimesta kuvia, joita mietin julkaisevani blogissa tai Instagramissa. Päädyin kuitenkin katsomaan kuvia ihan uudelta kantilta ja päätin valita ne juuri ei niin onnistuneet otokset. Mulla on tapana aina kuvien ottamisen jälkeen suoraan poistaa kaikki epäonnistuneet versiot, koska eihän niitä ikinä tulisi laittamaan minnekkään (tai niinhän mä luulin)..

Epäonnistuneita kuvia oli jotenkin hauska selailla ja koota tähän postaukseen, niin kummalliselta kuin se nyt kuulostaakaan! Siksi päätinkin, että tästä lähtien säilytän myös ne vähän epäonnistuneemmatkin otokset – ihan vain omaksi iloksi!

Enjoy xx

IMG_7962-1

27582496_Unknown-1

IMG_1245-4

IMG_4197-2

IMG_8517-3

IMG_3772-2

IMG_4207-4

IMG_4016-3

IMG_3753-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s