Yes Yes Yes – Helsinki

IMG_3194-3IMG_3213-7

Oh Yes Yes Yes..

Viime syksyn blogipostauksien yleisimpänä aiheena tais olla ruoka (yllättävää)..  Mä vaan niin nautin hyvästä ruuasta, kivoista ravintoloista ja ulkona syömisestä. Kun vähän ennen parhaan ystäväni synttäreitä sain sähköpostiin ilmoituksen Iso Roban kulmamäkkärin tilalle avatusta kasvisravintolasta, olin myyty. Päästiin heti ensimmäisten joukossa testaamaan tämä tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola!

IMG_3183-1IMG_3186-2IMG_3204-4

Ruokalistan herkullisesta tarjonnasta meidän pöytään valikoitui mm. tandoorileipää avokado-dipillä, paahdettua bataattia mustalla tahinilla, risottoa sekä  halloumi “ranskiksia”. Ja ruokahan oli ihan mielettömän hyvää. Perinteisen alku- ja pääruokatyyppisen tarjoilun sijasta listan kaikki vaihtoehdot soveltuivat hyvin jaettaviksi. Kaikkea sai maistaa, eikä annoskateus päässyt iskemään. Herkullisen ruuan lisäksi ruokalista oli koottu pelkistä kasvisvaihtoehdoista, joista osa oli myös täysin vegaanisia. Ihan parasta, namm..

IMG_3207-5IMG_3211-6

Taitaa olla, että tästä ravintolasta tuli mun uus ykköslemppari. Lämmin suositus!

Iso Roobertinkatu 1
Tue-Thu 16-24 / Fri 16-02 / Sat 12-02

xx Rosa

3 thoughts on “Yes Yes Yes – Helsinki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s