Tammikuu

IMG_4568 kopio-1

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Pakko kyllä sanoa, että vuosi 2018 on alkanut todella hyvin. Koko joulukuun lomailun aikana aloin jo kaipaamaan sitä normaalia päivärytmiä, jonka arki tuo. Tammikuun arkipäivät ovatkin kuluneet Vierumäellä opiskeluiden merkeissä. Viikonloput on tuttuun tapaan tullut vietettyä Helsingissä.

Mutta mitä kaikkea nämä neljä viikkoa ovat oikeasti sisältäneet?

 

IMG_4167 kopio-3

IMG_7660-2 kopio

Tammikuu on ollut täynnä hyvää ruokaa ja superihania ravintoloita ja kahviloita. Pääsin (vihdoin) testaamaan eatery -tyylisen ravintola Levainin. Jos et täällä vielä ole käynyt, suosittelen lämpimästi. Aivan ihana paikka, jota ei turhaan kutsuta “Punavuoren rennoksi olohuoneeksi”. Paikka on kuitenkin sen verran pieni, että pöytävaraus on ihan suositeltavaa erityisesti iltaisin. Tän kuun aikana käväisin myös lounastreffeillä Rullassa ja iltapäiväkahveilla Andantessa sekä La Torrefazionessa (kaikki vielä saman päivän aikana, haha). Kyllä kelpaa!

 

IMG_0550 kopio-1

Päästiin myös Vierumäen opiskelijoiden kanssa osaksi vuoden 2018 Urheilugaalaa. Ei kuitenkaan vielä oltu ihan kutsuvieraiden listalla, vaan vastaanottamassa ja opastamassa heitä. Tässä hyvä tavoite tulevaisuuteen! Itse gaalaa päästiin kuitenkin seuraamaan livenä areenatasolta, jee (-:

 

IMG_7446-2 kopio

Myös talvi tuli ja meni. Vierumäellä kuitenkin lumitilanne on koko ajan ollut melko hyvä ja kerrankin tuntuu, että on osannut myös nauttia siitä. On tullut reippailtua ulkona kovasta pakkasesta huolimatta ja saunottua rantasaunassa. Avantoon en kuitenkaan vilukissana uskaltanut. Koulussa ollaan perehdytty paljon PT-hommiin, ohjaamiseen ja liikunnan pedagogiikkaan.

Tammikuun päiviä on myös täyttänyt Tansanian reissun etukäteisvalmistelut. Aika on mennyt niin nopeasti, ettei perässä meinaa pysyä. Tosiaan tasan kahden viikon päästä ollaan lähdössä kahden Vierumäen opiskelijan kanssa kuudeksi viikoksi Tansaniaan työharjoitteluun. Niin jännittävää, niin siistiä, mutta vielä kerran niin jännittävää!

Helmikuuta jo odotellessa, xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s