Elämän inventaario

Aluks muutti isoveli ja sen jälkeen oli mun vuoro lähteä opiskeluiden perässä Vierumäelle. Tai siis jos kelataankin vielä vähän kauemmas.. Me muutettiin uuteen kotiin ku olin juuri täyttänyt 10 vuotta. Siinähän sitä tavaraa on kertynyt jos minkälaista ja vaikka onkin yritetty kierrättää, sitä tavaraa vaan tulee lisää ja lisää. Syksyllä äiti sai jonkun pistoksen ja päätti, että meidän olohuone rempataan täysin uuteen uskoon. Seinät ja lattia maalattiin ja vanhoista huonekaluista luovuttiin. Osa vanhoista huonekaluista sai uuden kodin Käpylään avautuvasta kahvilasta. Hauska ajatella, että voin mennä sinne kahville ja vaan todeta, että toi kaappi on muuten ennen ollu meijän olkkarissa, haha.

Oon ite kierrättänyt jo pitemmän aikaa ja yrittänyt saada mun vanhempiakin siihen mukaan. Ne ei vielä ennen tätä uskoneet, kuinka helppoa se nykyään on! Tän rempan yhteydessä on ollu jotenkin ihana huomata, miten äitikin on jo kehittynyt facebook-kirppiksillä myyjänä. Se osaa jopa vastata ostajalle “laitatko yvn”. Iskäkin möi jotain tietokoneen johtoja ensimmäistä kertaa fb-kirppiksellä!

Nyt näin rempan jälkeen ajattelin jakaa, mitä kaikkea meidän olohuoneesta löytyi.

Mitä löysin:

– 7 kpl vanhoja silmälaseja
– Ala-ikäisenä saamani 20 euron sakko hölmöilystä
– Ainakin 100 vanhaa teatterin käsiohjelmaa
– Vanhoja lentolippuja
– 10 kpl vanhaa puhelinta
3 laatikollista vanhoja joulukortteja
– Kouluvihkoja ja -kirjoja (ala-asteelta lähtien..)
– Kahvilakuitteja
– Kirjeitä ja postikortteja
– Rikkinäisen kameran

Tästä remonttiprosessista oppineena: turhasta tavarasta voi luopua jo heti kättelyssä. Lentoliput ja teatterin käsikirjat ovat kivoja muistoja, mutta paremmin kokemukset säilyy muistissa omassa pääkopassa. Säilytä tavarat, jotka tuottavat iloa. Jos karsiminen tuntuu pahalta, voi tavarat aluksi siirtää hetkeksi sivuun. Jos et vielä kuukaudenkaan päästä ole kaivannut tavaroita, niistä todellakin voi luopua.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Muistakaa yksinkertaisuus ja kierrätys ❤

xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s