One’s trash, another’s treasure

LEVIKSEN FARKKUTAKKI 30e (ovh. noin 200e)

Olin jo pidemmän aikaa kuolannu tällasen vähän paksumman farkkutakin perään ja kun vihdoin huomasin sen facebook kirppiksellä, nappasin sen heti itelleni! Tykkään Leviksen farkuista iha super paljon ja siks ehkä tykästyin myös tähän takkiin niin paljon. Nyt vaan odottelen vähän lämpimämpiä ilmoja, että pääsen pukee tän ihanuuden päälle.

HM MEKKO 5e (ovh. 20e)

Takkiostoksia tehdessä nappasin puolvahingossa myös mukaan rennon mekon, jota tykkään yhdistellä valkoisen t-paidan ja paksun villatakin kanssa.

ADIDAS SUPERSTARS 30e (ovh noin. 100e)

Addun Superstars kenkien ostamista olin miettiny jo pidemmän aikaa, mutten koskaan vaan ollut saanut sitä aikaseksi (tai oikeestaan piti aluks vähän raivata tilaa mun kenkäarsenaaliin haha). Kesällä bongasin nää myynnissä facebook-kirppiksellä ja nappasin ne itselleni. Olin ihan fiiliksissä, koska kirppiksiltä harvemmin löytää täysin käyttämättömät ja just oman kokoset kengät!

SAMS∅E & SAMS∅E 20e (ovh. 40e)

Last but not least mun viimeisin löytö: ihana värikäs pipo ja vielä täysin käyttämättömänä! Vähän piristystä pimeisiin talvi-iltoihin ❤

Nopeesti laskettuna näihin vaatteisiin on yhteensä kulunu mulla rahaa 85 euroa. Jos kaiken olisin ostanu uutena, rahaa olis menny yli nelinkertanen määrä! Mun mielestä aika mieletön summa, koska ilman kirppiksiä olisin todennäköisesti lopulta kuitenkin päätynyt ostamaan nää kyseiset vaatteet. Oman rahan säästymisen lisäks joku toinen on päässy niille turhasta tavarasta eroon. One’s trash another’s treasure for sure! Ens kerralla kun mietitte jonkun tietyn vaatteen ostamista, suosittelen seurailemaan aluksi tilannetta nettikirppiksillä. Kyseinen vaate voi löytyä yllättävän nopeasti ja halvalla.

xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s