7 x sarjavinkkiä

Näin viikonlopun kunniaksi ajattelin listata teille 7x sarjasuosikkiani Netflixistä. Mulla on tapana jäädä ihan super koukkuun sarjoihin, joita alan katsomaan. Alla listattuna niistä siis muutamia (ja mun mielestä parhaimpia):

IMG_3131-1

Stranger Things – En yleensä tykkää katsoa sarjoja, joissa säikähtelee ja joutuu katsomaan kohtauksia kädet silmien edessä (myönnän, teen sitä aina pelottavan kohtauksen aikana). Ensimmäisen jakson säikähtelyjen jälkeen olin kuitenkin jo ihan koukussa ja melkeen viikossa on tullut katsottua kaks tutottaria, haha. Eli jos et vielä oo tätä jännityssarjaa aloittanut, suosittelen!!

Riverdale – Riverdalen nuoret sotkeutuvat kaupungin synkkään salaisuuteen, jonka taustalta paljastuu yllättäviä käänteitä ja vain lisää salaisuuksia.

The 100 – Maapallosta on tullut asuinkelvoton ydinsodan aiheuttamien tuhojen vuoksi. Eloonjääneet ihmiset on lähetetty asumaan avaruusasemalle, jossa elämä on kuitenkin haasteellista ja ankaraa. Avaruusasemmalla asuvista nuorisorikollisista valitaan 100 henkilöä, jotka lähetetään tutkimaan maan asuinkelpoisuutta. Maapallolle saapuessa nuoret kuitenkin nopeasti huomaavat, etteivät he ole yksin.

OITNB – Sarjassa seurataan elämää naisten valtionvankilassa, jossa sattuu ja tapahtuu. Toisistaan erilaiset persoonat värittävät sarjan juonta ensimmäisistä jaksoista lähtien. Orange is the new black on jakanut paljon mielipiteitä katsojissa, toiset tykkää toiset ei. Mun mielestä parhaita tuotantokausia on ehdottomasti tuottarit 1-3.

Moderni perhe, Ensisilmäyksellä ja Frendit – Nää kaikki kolme oli vaan pakko laittaa samaan. Nää sarjat on ihan mun lemppareita ja hyvän fiiliksen nostattajia. Jos et näistä jotain ole vielä nähnyt, niin nyt kipin kapin katsomaan!

Kolmetoista syytä – Sarjassa seurataan lukioikäisen nuoren tytön elämää, joka nauhoittaa kaseteille 13 syytä, miksi hän riistää oman henkensä. Julkaisun jälkeen asiantuntijat ryhtyivät varoittelemaan erityisesti nuoria sarjasta ja sen mahdollisista haitallisista vaikutuksista katsojaan. Vaikka sarja päättyykin surullisesti ja käsittelee vakavaa aihetta, on se silti mielestäni katsomisen arvoinen. Jaksojen aikana ainakin itselle heräsi paljon ajatuksia siitä, miten pienillä yksittäisilläkin teoilla on merkitystä.

O.C. – My all time favorite. Sarjassa seurataan hienostoalueen nuorien ja heidän vanhempien elämää. Jaksot on kuvattu Kalifornian Orange Countyn alueella. Jos ei vielä ole matkakuumetta Kalifornian suuntaan, on tän sarjan katsomisen jälkeen varmasti!

IMG_3138-2

xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s