Restaurant Kaia, London

IMG_4068-3

Mikä sen parempaa kuin valmistautua tulevaan matkaan hyviä ravintoloita selatessa. Täytyy kuitenkin myöntää, että tällä kertaa mä taisin vähän innostua niiden suhteen.. Perinteisen yhden varauksen sijasta päädyttiin jo ennen matkaa varaamaan neljästä eri ravintolasta illallispöydät (ja päiviä Lontoossa oli niihin nähden vain viisi). Tärkeintä mun mielestä kuitenkin on muistaa se, että lomalla saa ja pitää nauttia joka hetkestä. Matkan jälkeen voi taas palata opiskeluiden ja nuudelipäivällisten pariin, haha.

IMG_4107-7

Meidän yksi pöytävaraus oli Kaia-nimisestä ravintolasta, joka sijaistee The Ned-hotellin alakerrassa. Ravintolan lista on täynnä terveellisiä aasialaisen ruoan inspiroimia annoksia. Esimerkiksi meidän valitsemat (ja ihan superrrhyvät) Salmon ja Ahi Tuna Poke Bowlit olivat oikeastaan vähän niin kuin sushia kulhossa. Pohjalla on valkoinen riisi ja päällä aineksia, joita löytyy myös sushista. Maku on siis todella samanlainen kuin sushissa, koostumus on vain eri.

VINKKI // Todella hyviä Poke Bowleja löytää esimerkiksi Helsingistä Sushibar + Wine nimisestä ravintolasta.

IMG_4050-2IMG_4049-1

Aloiteltiin illallinen misokeitolla ja suolatuilla edamepavuilla. Yllä olevassa kuvassa näkyy mun valitsema pääruoka Salmon Poke Bowl, jossa riisin päällä oli mm. lohta, mangoa, merilevää, avokadoa ja maissia. Ja jälkkäriksi, tottakai, suklaakakkua ❤

IMG_4088-5IMG_4093-6

Jos siis hakusessa on hyvä ravintola Lontoossa, kannattaa ehdottomasti pistää tämä paikka korvan taakse!!

xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s