2017 HIGHLIGHTS

Vuosi 2017. Yhteensä 365 päivää ja 8760 tuntia. Näiden lukujen taakse on mahtunut paljon. Joinain päivinä on tuntunut, että jopa vähän liikaakin. Tän vuoden alku oli mulle henkisesti melko raskasta aikaa, koska tuntu etten selviä kaamoksen pimeydestä ja kaikesta siitä stressin määrästä. Mitä lähempänä alettiin kesää olemaan, sitä paremmaks mun fiilis muuttu. Ja loppuvuoshan on ollut ihan mieletön. Nyt päätinkin listata tähän alle kohokohtia, joiden ansiosta tästä vuodesta tuli niin huippu!

Vuosi 2017

IMG_2859-1

Vuosi sai aika mahtavan alotuksen Miamin palmujen alla. 10 päivän reissun aikana sai taas ladattua energiatasoja koulun alkua varten.

 

MOI2

Huhtikuussa lähdettiin äiti-tytärreissulle Tukholmaan. Tällaset reissut ovat yhtiä parhaimmista, koska shoppailu, hyvä ruoka ja kulttuuri ovat molemmilla lähellä sydäntä.

 

IMG_4260-6

Toukokuussa ylitin itseni ja lähdin mukaan koulun järjestämälle 4 päivän mittaiselle melontareissulle Päijänteelle. Ennen tätä matkaa en ollut nukkunut yötäkään teltassa enkä melonut metriäkään. No nyt ainakin olen, haha.

 

MOI

Tallinnaan on tullut matkustettua yhteensä viidesti. Katsotaan, pystynkö tulevana vuotena pistämään vielä paremmaks!

 

33373136_Unknown-8

Kesäkuussa viikon reissu Kreetalle oli just sitä, mitä kaivattiin pääsykoestressin ympärillä. En oo ikinä elämässäni nauranu yhtä paljoa kuin tän kyseisen viikon aikana. Joskus ei saatu edes ruokia tilattua, ku saatiin joku hirvee nauruhepuli. Siis ihan mahotonta..

 

IMG_5909-9

IMG_6074-10

The Weeknd ja Ruisrock peräkkäisinä viikonloppuina. Parasta!!

 

26497568_Unknown-13

Pitkä viikonloppu elokuisessa Köpiksessä oli täydellinen lopetus kesälomalle. Päästiin nauttimaan hyvästä ruoasta ja ihanista ravintoloista mun lempparikaupungissa.

 

Processed with VSCO with s1 preset

Pystynkö edes tiivistämään tähän kaikkea sitä, mitä haluisin Vierumäestä ja opiskeluista sanoa. Vaikka joskus meinaankin hukkua stressiin, on suurin osa ajasta niin huippua ettei sanat edes riitä sitä kuvailemaan. Ystävät ja kaikki ne projektit missä oon saanu olla mukana.. Huh, kiitos!

 

26768256_Unknown-14

Toukokuussa päätin alkaa kirjoittaa blogia nimeltä Day With Rosa, enkä vois olla tästä päätöksestä tyytyväisempi. Syyskuussa sain myös blogini kautta ensimmäisen kutsun juhliin Hernesaaren rantaan. Näiden juhlien ansiosta todennäköisesti myös blogissani tulee tapahtumaan isoja muutoksia ensi vuoden puolella, hihii! Siitä myöhemmin lisää ❤

Tänäkin vuonna oon kuitenkin kaikista kiitollisin mun ystävistä, perheestä ja läheisistä. En malta odottaa, mitä ens vuos tuokaan meille tullessaan! 2018 I’m ready.

xx Rosa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s