24.12.

IMG_3869-1

Jee jee jee, tänään on jouluaatto, mikä tarkoittaa pitkän työviikon päättymistä, hyvää ruokaa ja perheen yhteistä laatuaikaa. Mutta vielä ennen sitä suuntaan töihin klo 8 – 13. Jouluaattona työskentely ei edes tunnu pahalta, koska siitä on tullut jo osa mun joulua! Kuutena jouluna ollaan ystävieni kanssa vietetty viikko paketoimassa joululahjoja Prisman aulassa. Sama on toistunut myös tänä vuonna – jo seitsemännen kerran.

IMG_3882-3

Mun jouluaattoaamu starttaa siis vielä viimeisten joululahjojen pakkaamisella. Töiden jälkeen luvassa perinteinen joulukirkko, josta suunnataan perheen kanssa yhteiseen joulupöytään. Luvassa äidin tekemää kurkkukeittoa, josta on tullut ihan mun lemppari jouluperinne. Niin erilaista, niin hyvää! Mutta tottakai myös kaikkia muita tuttuja jouluherkkuja, joita pääsee kerran vuodessa herkuttelemaan, nam. Syömisen jälkeen meillä on tapana avata joululahjat yksi kerrallaan niin, että jokainen näkee mitä muut saavat.

Mä ja mun veli ollaan meidän perheen jouluintoilijat, joten voitte vaan arvata, ketkä jaksaa koko päivän olla innoissaan kaikesta, haha.

IMG_3871-2

IMG_3885-4

Toivottavasti teidän joulunne on myös täynnä rakkautta ja ihanaa joulufiilistä! Nyt lähden kiiruhtamaan kohti töitä ja tän vuoden viimeisiä paketointeja.

Ja tottakai, ihanaa joulua kaikille!
// I wish you all a very merry Christmas! 

xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s