Tallinn, I like you

Torstaina iltapäivästä hyppäsin laivaan ja suuntasin kohti Tallinnaa. Suunnitelmissa oli vaan ottaa todella iisisti hyvästä ruoasta ja seurasta nauttien. Mulla oli niin hirvee koulustressi koko syksyn (oon iha mahoton stressaaja), että nyt vasta tuntuu sen hiljalleen helpottaneen. Vaikka tässä onkin jo kaksi viikkoa tullut lomailtua, oon silti sitä mieltä, että oon loman tarpeessa. Tai siis, ihan kun ei vielä olis lomalla ollutkaan! Nää pari päivää on kuitenkin tehnyt paljon. On saanut ottaa super rennosti ja nauttia siitä, ettei oo kiire minnekään.

IMG_3658-1IMG_3707-4 kopio

Perjantaina iltapäivästä käytiin pyörähtämässä Tallinnan Vanhankaupungin joulutorilla. Eksyttiin sinne myös tänään nauttimaan jouluisesta tunnelmasta glögien lämmittäminä. Oli muuten hauska huomata ihan mieletön ero näiden kahden päivän välillä. Perjantaina saatiin käppäillä ihan rauhassa ja tutkia kojujen tarjontaa, mut huh, tänään porukkaa oli jo ihan liikaa mun makuun. Jos siis haluat rauhassa tutustua Tallinnan ihanaan joulutoriin, suosittelen jotain muuta ajankohtaa kuin lauantai-iltaa. Toisaalta, suuri ihmismäärä ympärillä voi tuoda oman tunnelmansa.

IMG_3686-3IMG_3715-5IMG_3750-7 kopioIMG_3758-8

Käytiin perjantaina myös ihastelemassa Vanhaakaupunkia Toompean kukkuloilta, tarkemmin sanottuna Kohtuotsan näköalapaikalta. Täältä löytyy myös seinä, joka on kenties kaupungin kuvatuin paikka. “The Times we had” seinän merkityksen voi jokainen kävijä kokea haluamallaan tavalla. Hämärtyvän kaupungin maisemia katsellessa oma fiilikseni oli rauhallinen ja onnellinen, joka ikuistui myös näihin kuviin.
Kyseisen seinän maisemineen voi löytää osoiteesta: Kohtu 12, Talinna.

Nyt suuntana on Helsinki ja koti. Ihanaa viikonloppua tyypit,
xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s