Puffer takki

Hyvää huomenta!

Mua niin harmittaa, että suurin osa mun vanhoista postauksista jäi vanhaan blogiin. Pyrin joitain niistä siirtämään tänne sitä mukaa, kun löydän kuvia koneelta. Tässä yks postaus lokakuulta mun lemppari puffer takissa.

Tänä syksynä päätin panostaa väreihin. Tai oikeastaan, päätin sen tän takin ostamisen jälkeen. Puffer takki on nimittäin se uus must have tuote, enkä voi käsittää, miten oon joskus pärjännyt ilman tällaista. Niin lämmin ja paksu, ettei vilu pääse yllättämään kylmempänäkään päivänä. Ei edes mua, vaikka oon normaalisti aina jäässä. Ja minä, joka ajattelin etten ikinä omistaisi pinkkiä takkia..

Forget the rules. If you like it wear it.

IMG_3104-24

IMG_3086-23

IMG_3112-22

IMG_3108-25

Takki Cubus
Pipo Gina Tricot
Neule & kengät Bershka
Farkut Abercrombie & Fitch
Laukku Marc By Marc Jacobs

Oon kyllä aina tykänny värikkäistä vaatteista, mutta jotenkin kaupassa tuppaan silti aina valitsemaan joko mustaa, harmaata tai valkoista. Just siks, taidankin viettää koko lopputalven tää takki päällä!

Ihanaa lumista (tai oikeestaan räntäsateista) tiistaiaamua tyypit xx Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s